DIÁKOK EGÉSZSÉGÉÉRT, VESZPRÉM MEGYE KÉZILABDA SPORTJÁÉRT KÖZHASZNÚ ALAPÍTVÁNY
Kapcsolat
Postacím:
8200 Veszprém, Tüzér u. 42.
 
E-mail:
veka.iroda@gmail.com
Az Alapítvány adatai
Telekom Veszprém
 
Az Alapítványról
Céljaink
 
A veszprémi kézilabdázás több évtizedes hagyományra épül, a női és a férfi szakág is kiemelkedő eredményekkel büszkélkedhet.
 
Jogelődünk 1991-ben jött létre, 2011 nyarától a Diákok Egészségéért, Veszprém Megye Kézilabda Sportjáért Közhasznú Alapítvány néven működik szervezetünk.
 
A magyar sport lemaradóban van az európai színvonaltól, mert – többek között – a korszerűtlenség, az esetlegesség és az alacsony hatékonyság jellemzi. A veszprémi kézilabda utánpótlás sem képes a nemzetközi élvonalhoz mérhető teljesítményt felmutatni. A kiválasztó rendszerbe kerülő fiatalok szülei akár bizonytalanok is lehetnek a jövőt illetően, hiszen „Veszprémre bízva” gyermeküknek színvonalas iskolát, nevelőtestületet, kollégiumi ellátást, edzőket, csapatot és felszerelést szeretnének. Valljuk be, egyik-másik feltételnek bizony szűkében voltunk, így riválisaink jelentős előnyre tettek szert.
A kézilabdázás ma már szakma, amelyet korszerű ismeretanyagból, felkészült oktatók révén lehet elsajátítani. Alapítványunk célja olyan tehetséges kézilabdázók kiválasztása, felkészítése és menedzselése, akik megfelelő körülmények között, korszerű oktatással, képzéssel készülhetnek a nemzetközi megmérettetésre. Fontosnak tartjuk, hogy a professzionális sportra való felkészítéssel együtt a középiskolai és egyetemi életpálya összekapcsolására is lehetőséget nyújtunk.
 
A Diákok Egészségéért, Veszprém Megye Kézilabda Sportjáért Közhasznú Alapítvány tevékenysége akkor lesz sikeres, ha a programban részt vevő sportolók olyan versenyzőkké válnak, akik képesek a felnőtt csapatban is kamatoztatni tehetségüket, megszerzett tudásukat, ugyanakkor magánéletükben és közösségükben bátran és felelősen gondolkodó felnőttekké válnak.
 
Veszprém, 2012. február 19.
 
 
Az Alapítvány bankszámla száma: 10300002-10548143-49020021
A hozzájárulási díjak utalásánál kérjük a játékos nevét is beírni a közleménybe!
 
1 %
Kérjük, támogassa az Alapítványt adója 1 %-val!
 
Diákok Egészségéért, Veszprém Megye Kézilabda Sportjáért Közhasznú Alapítvány
 
19263425-2-19
 
Hír archívum
 
   
INweb Informatika