DIÁKOK EGÉSZSÉGÉÉRT, VESZPRÉM MEGYE KÉZILABDA SPORTJÁÉRT KÖZHASZNÚ ALAPÍTVÁNY
Kapcsolat
Postacím:
8200 Veszprém, Tüzér u. 42.
 
E-mail:
veka.iroda@gmail.com
Az Alapítvány adatai
Telekom Veszprém
 
1 %
Támogassa az Alapítványt adója 1 %-val!
 
Kérjük Önöket, az alapítvány céljaival szimpatizálókat, hogy személyi jövedelemadójuk 1 %-át az alapítványunk részére ajánlják fel.
 
Az adóbevallás során – az előző évekhez hasonlóan – mindenki dönthet arról, hogy befizetendő adója 1-1 %-át nem a Nemzeti Adó- és Vámhivatalhoz, a NAV-hoz fizeti be, hanem valamely egyház, illetve társadalmi (civil) szervezet részére juttatja el. A személyi jövedelemadó meghatározott részének az adózó rendelkezése szerinti felhasználásáról szóló, többször módosított 1996. évi CXXVI. Törvény szerint a civil kezdeményezettek körébe tartoznak az alapítványok is.
 
Ez évben mód nyílik arra, hogy az Adózás Rendjére vonatkozó törvény alapján adója 1%-át a Diákok Egészségéért, Veszprém Megye Kézilabda Sportjáért Közhasznú Alapítvány javára felajánlja. Kérjük Önöket, hogy erről a lehetőségről ismeretségi körüket is tájékoztassák.
 
A Diákok Egészségéért, Veszprém Megye Kézilabda Sportjáért Közhasznú Alapítvány 2011. szeptembertől azzal a célkitűzéssel működik, hogy a tehetséges magyar fiatal fiúk szakszerű kiválasztásával, iskoláztatásával, nevelésével és képzésével a magyar kézilabda sport számára erős utánpótlás bázist biztosítson.
 
A befolyt összeg felhasználásáról a www.keziakademia.hu honlapon beszámolunk. Amennyiben egyetértenek céljainkkal, akkor a
 
NAV nyilatkozaton az Alapítvány 19263425-2-19
 
adószámát szíveskedjenek feltüntetni.
1 %
Kérjük, támogassa az Alapítványt adója 1 %-val!
 
Diákok Egészségéért, Veszprém Megye Kézilabda Sportjáért Közhasznú Alapítvány
 
19263425-2-19
 
Hír archívum
 
   
INweb Informatika